Bootcamp Etten-Leur


Bootcamp in Etten Leur:  Heerlijk buiten sporten in de natuur, park of andere locatie. Door deel te nemen aan onze bootcamplessen krijg je een betere conditie en je spieren worden er sterker door. Daarnaast is bootcamp een echte calorieën-killer aangezien je bij een gemiddelde les bootcamp zo’n 500 calorieën per uur verbrandt. Ideaal dus als je naast een fitter lichaam ook nog eens wat kilo’s wil afvallen.Anders dan bij de reguliere bootcamp, zul je bij onze lessen niet alleen gebruiken maken van oefeningen met enkel het eigen lichaamsgewicht. Tijdens onze lessen zullen we diverse trainingsvormen en lessen gaan geven. Daarbij gaan we gebruiken van verschillende materialen. Het thema zal elke les anders zijn en het is dus altijd weer een verrassing zijn hoe de les er die dag uit zal zien! Bootcamp bij Building you:

* Cardio & krachttraining

* Hiit

* Sport community

* Teambuilding

* Fun & games

 

Het uitgangspunt van bootcamptrainingen van building you is dat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Om een goede begeleiding tijdens de les te kunnen garanderen en waarborgen, worden de lessen altijd gegeven door een personal trainer, waarbij de focus altijd zal liggen op een correcte houding en uitvoering tijdens alle oefeningen. Daarnaast zullen de trainingen afwisselend, maar vooral erg uitdagend zijn.


 

Lestijden bootcamp in Etten-Leur:

Maandag 18:30 – 19:30

Donderdag 18:30 - 19:30

 

Tarieven bootcamp in Etten-Leur

1x per week € 27,95 per maand

2x per week € 34,95 per maand

De start locatie zal het brabantpark in Etten-Leur zijn, maar regelmatig zullen we andere locaties gebruiken vol nieuwe uitdagingen!

 

Kom jij meedoen met onze Bootcamp in Etten-Leur?

Zie ik jou 6 maart bij de start van onze bootcamp lessen? schrijf je dan nu in voor een gratis proefles! Kijk op de Over Ons pagina om meer te lezen over Building You. Uiteraard kun je ook samen met een vriend of vriendin meedoen met de bootcamp lessen in Etten-Leur. Tot snel!