Building your Health

Goede voeding is de basis van een gezonde levensstijl. Met onze building your health pakketten krijg je advies en coaching op het gebied van voeding, training en suppletie. Door gebruik te maken van het Personal hormonal profiling ( PHP ) systeem helpen we jou graag bij het behalen van je doelen, of dit nu is gezond eten, afvallen, zwaarder worden in massa of spiermassa, met PHP kan het allemaal. 

 

Wat is PHP?

Wie herkent het niet,… die ontevredenheid voor de spiegel!? En die frustratie, omdat je inmiddels fanatiek bent gaan sporten en je voeding en lifestyle al hebt aangepast, maar de gewenste resultaten maar niet opschieten. Of dat lusteloze gevoel door een tekort aan energie. Of zelfs periodes van depressie. Kortom, het verlangen om gewoon weer lekker en tevreden in je vel te zitten.

Personal Hormonal Profilin. (PHP) is een effectieve en makkelijke manier om je daar voor eens en voor altijd mee te helpen! PHP gaat in de eerste plaats over gezondheid en niet alleen over afvallen of aankomen.

Hoe werkt het lichaam nou eigenlijk? Hoe behaal je de gewenste resultaten zonder honger diëten en kostbare behandelingen? En belangrijker nog, hoe behoud je die resultaten?

Door continu goede duidelijke uitleg te geven over o.a. dit soort vraagstukken, hebben al duizenden mannen en vrouwen hun doelen weten te bereiken met PHP. Het PHP concept bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te gaan voelen en er beter uit te gaan zien.

 

 

De visie van PHP:

Of het nou uit eigen ervaring is of omdat we het om ons heen zien, iedereen weet dat er een direct verband bestaat tussen ouder worden, onze gezondheid en de samenstelling van ons lichaam. Aangezien het met name onze hormonen zijn die bepalen hoe wij ons voelen, hoe we presteren en hoe we eruit zien, kunnen we dus stellen dat de meeste veranderingen die ons lichaam ondergaat hormonaal bepaald zijn. Niet alleen naar mate we ouder worden maar bij iedereen, gedurende ons hele leven.

Ook de vetopslag in ons lichaam is hormonaal bepaald. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Iedereen kent het wel,... dames met een smalle taille en de bredere heupen en vollere bovenbenen en relatief slanke mannen met toch een zwembandje of bierbuik. Dit zijn tekenen van een hormonale disbalans.

Nu we weten dat onze vetopslag hormonaal bepaald is, en we tegelijk weten dat we onze hormonen met voeding, suppletie en fysieke training kunnen beïnvloeden, weten we dus ook dat we invloed kunnen hebben op de hoeveelheid- en de lokatie(s) van onze vetopslag.

Dit is exact waar Personal Hormonal Profiling™ zich op richt!

“PHP is een gepatenteerde methode waarmee op een natuurlijke manier invloed kan worden uitgeoefend op onze hormoon huishouding”. Met deze unieke methode is het mogelijk om zowel onze vitaliteit als onze (sport)prestaties en onze

‘look’ (vetopslag) te verbeteren. Zelfs het aanpakken van de specifieke probleemgebieden door plaatselijk vet te verliezen is met PHP mogelijk.

Hoe verloopt het traject:

Wanneer je ervoor kiest om een volledig op jouw hormonale disbalans afgestemd protocol te laten maken kun je contact opnemen met Building you. Wij zullen dan tijdens een intake gesprek op 12 verschillende plekken op het lichaam een huidplooimeting afnemen. De verhouding tussen de verschillende huidplooimetingen geeft een beeld van de hormonale situatie c.q. disbalansen.

Uit die metingen kan worden afgeleid welk hormoon op dat moment het meest uit balans is en (mede)veroorzaker is van ‘de klacht’. Op basis van die meetgegevens, in combinatie met een door de klant in te vullen vragenlijst, zal het uitermate geavanceerde software-systeem achter PHP worden ingezet. Dit systeem zal d.m.v. de nodige berekeningen tot een heel specifiek en persoonlijk protocol komen.

 

Na 4 - 6 weken zal deze procedure worden herhaald om de vorderingen in kaart te brengen en te kijken of er iets dient te worden bijgesteld. Mogelijk is de in eerste instantie geconstateerde disbalans dusdanig goed ‘bijgetrokken’ dat het zinvol is om e.e.a. aan te passen. Mogelijk voert op dat moment een andere disbalans de boventoon en zal daar op gericht gaan worden.

Vergelijk het met het laag voor laag afpellen van een ui.... zo zal hormoon voor hormoon (op een natuurlijke wijze!) in balans gebracht worden, terwijl voor de spiegel meer en meer het gewenste resultaat zichtbaar wordt.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

We hebben al wat mogelijkheden op een rijtje gezet. Zit jou optie er niet bij, neem dan vooral contact met ons op.

 

Healthy start pakket: vanaf €59,95 per maand

Bij aangaan van een langere verbintenis krijg je nog een scherper tarief.

Dit pakket bevat:

- Gratis intake gesprek

- Een Meting per maand

- Voedingadvies

- Gratis trainingsschema passend bij jou hormoonprofiel.

- Supplementenadvies

- 24 uursbegeleiding tijdens je gehele traject

 

Healthy start pakket: vanaf €159 per 3 maanden

Dit pakket bevat:

- Gratis intake gesprek

- Een Meting per maand

- Voedingadvies

- Gratis trainingsschema passend bij jou hormoonprofiel.

- Supplementenadvies

- 24 uursbegeleiding tijdens je traject.

 

Alle bovenstaande trajecten kunnen ook in duo's worden gedaan tegen een kleine meerprijs

Heb je interesse in een van onze pakketten of wil je liever een maatwerk oplossing , neem dan vrijblijvend contact met ons op.