Building your physique

 

Met ons nieuwe programma '' Building your Physique '' bieden wij u dé nieuwe standaard in fysieke training. Building your physique is een uniek programma in Etten-Leur dankzij de persoonlijke aanpak, maar vooral door de manier van trainen. Alles in uw schema en uw traject is afgestemd op uw behoeftes en doelstellingen. 

 

 

 

Building you heeft de beschikking op zijn eigen trainingszaal waardoor alle trainingen prive en echt 1 op 1 zijn. In deze volledig nieuwe, hypermoderne ruimte hebben wij alle opties om u op een goede en verantwoordelijke manier te kunnen trainen. Of u nou verder wil revalideren, sterker, fitter of strakker in uw vel wil komen te zitten, Wij kunnen u overal bij helpen!

 

Mogelijkheden personal training:

 

Bij building you kan je voor jezelf personal training volgen, maar wij hebben ook de mogelijkheid om kleine groepen t/m 4 personen te trainen, dit noemen wij Personal group training.

Het maakt niet uit wat uw wensen zijn of hoe lang uw traject wordt, aan elk traject gaat een intakegesprek aan vooraf, zodat we u goed kennen en uw dus vanaf het begin optimaal kunnen begeleiden tijdens uw traject. 

 

Tarieven per uur ( 1 persoon ):  PT is ook af te nemen per half uur of 45 minuten. U kunt contact met ons opnemen over de tarieven.

Losse les €60,-

Pakket 10 lessen €525,-

Pakket 20 lessen €1000,-

 

Tarieven per uur bij 2 personen: €72,50: je betaald dan per persoon €36,25 per uur

Tarieven per uur bij 3 personen: €90: je betaald dan per persoon €30 per uur

Tarieven per uur bij 4 personen: €105: je betaald dan per persoon €26,25 per uur

 

 

Totaalpakket Personal Training:

Wil jij een totaalpakket aan Personal training en voedingsbegeleiding? Laat het ons de weten. Voor het complete plaatje hanteren wij speciale tarieven waardoor u serieus geld kunt besparen. Het totaalpakket Personal training bevat onder andere:

- Gratis intakegesprek

- Vooraf aantal afgesproken PT sessies per week

- Volledige PHP & building your health inbegrepen

- Startmeting

- Wekelijkse weegmomenten

- Gratis Recepten

- 24 uurs begeleiding

- Maandelijkse meting indien nodig en gewenst

- Supplementen advies

- Aanvullende trainingsschema's 

- Progressie metingen

 

Het totaalpakket is ook af te nemen tot een groep van 4 personen. 

Heeft u interesse in een van de bovenstaande pakketten? neem dan nu contact met ons op: