
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal calorieën: 425
Ingrediënten:
Bloemkoolrijst - 200 gram
Cherrytomaatje - 2 stuks
Ei - 3 stuks
Geraspte kaas - 25 gram
Rucola - 20 gram
Italiaanse kruiden - 1 tl
Ras El Hanout - 0.5 tl
Gedroogde bieslook - 1 tl
Olijfolie - 1 el
Zout - 1 snufje
Peper - 1 snufje
Bereidingswijze:
1. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en roerbak de bloemkoolrijst in 2 minuten beetgaar.
2. Meng in een kom de bloemkoolrijst met de eieren, kruiden, specerijen en wat peper en zout.
3. verhit de resterende olijfolie in dezelfde koekenpan en giet hier het bloemkoolmengsel in. Laat met een
deksel op de pan ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur stollen.
4. Draai de frittata voorzichtig om, bestrooi met de geraspte kaas en bak nog 3 minuten zonder deksel.
5. Was ondertussen de cherrytomaten en snijd doormidden.
6.. Laat de frittata op een bord glijden en verdeel hier de rucola en cherrytomaten overheen.
Reactie plaatsen
Reacties