
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal calorieën: 452
Ingrediënten:
Appel - 1 stuks
Ei - 2 stuks
Kokosyoghurt - 30 gram
Kokosmeel - 20 gram
Kokosrasp - 10 gram
Kokosolie - 1 tl
Honing - 1 tl
Kaneel - 1 tl
Bakpoeder - 1 tl
Bereidingswijze:
1. Roer in een kom de eieren, (gesmolten) kokosolie en honing door elkaar.
2. Meng in een andere kom het kokosmeel, kokosrasp, kaneel en bakpoeder.
3. Voeg de vloeibare ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en roer tot een glad beslag.
4. Schil en rasp de appel en voeg toe aan het beslag.
5. Vet het wafelijzer in met een beetje kokosolie en verwarm deze op middelhoge stand.
6. Verdeel het beslag over de wafelvormen, doe het wafelijzer dicht en bak de wafels in ongeveer 4 minuten goudbruin.
7. Garneer de wafels met de honing en serveer met de kokosyoghurt.
Reactie plaatsen
Reacties