
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal calorieën: 416
Ingrediënten:
Ei - 3 stuks
Spinazie - 100 gram
Verse geitenkaas 45+ - 45 gram
Ui - 0.5 stuks
Bosui - 1 stuks
Olijfolie - 1 el
Peper - 1 snufje
Zout - 1 snufje
Bereidingswijze:
1. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de bosui in ringen.
2. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de ui glazig.
3. Voeg de spinazie toe en bak tot deze is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
4. Haal de spinazie en ui uit de pan en zet even apart.
5. Klop de eieren los in een kom met wat peper en zout.
6. Verhit de resterende olijfolie in de pan en giet hier het eimengsel in.
7. Wanneer het ei aan de onderkant goed gestold is, verdeel dan het spinaziemengsel over één kant van de omelet.
8. Verkruimel de geitenkaas over de spinazie. Als de bovenkant van de omelet begint te stollen, vouw dan de omelet dicht.
9. Schep de omelet op een bord en garneer met de bosui.
Reactie plaatsen
Reacties