
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal calorieën: 500
Ingrediënten:
Quinoa - 60 gram
Kipfilet - 150 gram
Cherrytomaatje - 8 stuks
Zwarte olijven - 8 stuks
Olijfolie - 1 el
Citroensap - 0.5 el
Verse platte peterselie - 4 gram
Peper - 1 snufje
Zout - 1 snufje
Bereidingswijze:
1. Kook de quinoa volgens aanwijzingen op de verpakking gaar en laat afkoelen.
2. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de kip in ongeveer 5 tot 7 minuten goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.
3. Schep vervolgens de kip in een grote kom.
4. Was de cherrytomaten en snijd doormidden. Hak de peterselie fijn.
5. Voeg de quinoa samen met de cherrytomaten en peterselie toe aan de kom en breng de salade op smaak met het citroensap, peper en zout.
6. Schep goed om en eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties