
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal calorieën: 467
Ingrediënten:
Tempeh - 100 gram
Botersla - 75 gram
Avocado - 0.5 stuks (75 gram)
Cherrytomaatje - 6 stuks
Komkommer - 0.5 stuks
Kiemgroente - 20 gram
Pompoenpitten - 10 gram
Citroensap - 1 tl
Paprikapoeder - 0.5 tl
Gemalen koriander - 0.5 tl
Olijfolie - 1 el
Zout - 1 snufje
Bereidingswijze:
1. Snijd de tempeh in stukjes en bestrooi met de koriander, paprikapoeder en zout.
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de tempeh in ongeveer 10 minuten gaar.
3. Was de komkommer en snijd in blokjes. Was de cherrytomaten en snijd doormidden.
4. Snijd de avocado open, verwijder de schil en snijd in plakjes.
5. Doe alle ingrediënten in een kom, bestrooi met de pompoenpitten en besprenkel met citroensap.
Reactie plaatsen
Reacties