Salade met tempeh, avocado en pompoenpitten

Gepubliceerd op 31 mei 2023 om 08:01

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal calorieën: 467


Ingrediënten:
 Tempeh - 100 gram
 Botersla - 75 gram
 Avocado - 0.5 stuks (75 gram)
 Cherrytomaatje - 6 stuks
 Komkommer - 0.5 stuks
 Kiemgroente - 20 gram
 Pompoenpitten - 10 gram
 Citroensap - 1 tl
 Paprikapoeder - 0.5 tl
 Gemalen koriander - 0.5 tl
 Olijfolie - 1 el
 Zout - 1 snufje


Bereidingswijze:
1. Snijd de tempeh in stukjes en bestrooi met de koriander, paprikapoeder en zout.
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de tempeh in ongeveer 10 minuten gaar.
3. Was de komkommer en snijd in blokjes. Was de cherrytomaten en snijd doormidden.
4. Snijd de avocado open, verwijder de schil en snijd in plakjes.
5. Doe alle ingrediënten in een kom, bestrooi met de pompoenpitten en besprenkel met citroensap.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.