Volkorenbrood met ei en rauwe ham

Gepubliceerd op 10 juli 2023 om 13:55

Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal calorieën: 504


Ingrediënten:

 Volkorenbrood - 2 sneetjes
 Ei - 2 stuks
 Rauwe ham - beleg voor 1 snee (15 gram)
 Parmezaanse kaas- 5 gram
 Pijnboompitten - 5 gram
 Rucola - 20 gram
 Olijfolie - 1 el
 Peper - 1 snufje
 Zout - 1 snufje
 Optioneel: verse basilicum - 2 gram


Bereidingswijze:
1. Verhit de olijfolie in een koekenpan, breek de eieren erboven en bak ongeveer 5 minuten.
2. Breng op smaak met peper en zout, strooi er geraspte Parmezaanse kaas overheen en laat smelten.
3. Verdeel de rucola over de boterhammen en leg hier de gebakken eieren op.
4. Scheur de ham in stukken, verdeel over de eieren en bestrooi met de pijnboompitten.
5. Garneer eventueel met wat verse basilicum.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.