
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal calorieën: 504
Ingrediënten:
Volkorenbrood - 2 sneetjes
Ei - 2 stuks
Rauwe ham - beleg voor 1 snee (15 gram)
Parmezaanse kaas- 5 gram
Pijnboompitten - 5 gram
Rucola - 20 gram
Olijfolie - 1 el
Peper - 1 snufje
Zout - 1 snufje
Optioneel: verse basilicum - 2 gram
Bereidingswijze:
1. Verhit de olijfolie in een koekenpan, breek de eieren erboven en bak ongeveer 5 minuten.
2. Breng op smaak met peper en zout, strooi er geraspte Parmezaanse kaas overheen en laat smelten.
3. Verdeel de rucola over de boterhammen en leg hier de gebakken eieren op.
4. Scheur de ham in stukken, verdeel over de eieren en bestrooi met de pijnboompitten.
5. Garneer eventueel met wat verse basilicum.
Reactie plaatsen
Reacties