Noedels met zalm en broccoli

Gepubliceerd op 10 juli 2023 om 14:01

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal calorieën: 616
Ingrediënten:


 Volkoren noedels - 55 gram
 Zalm - 120 gram
 Broccoli - 150 gram
 Spaanse rode peper - 0.25 stuks
 Bosui - 1 stuks
 Teriyaki woksaus - 30 gram
 Cashewnoten - 10 gram
 Sesamzaad - 1 tl
 Olijfolie - 1 el
 Peper - 1 snufje
 Zout - 1 snufje


Bereidingswijze:
1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
2. Snijd de broccoli in roosjes en kook in 4 minuten beetgaar.
3. Snijd de bosui in ringen. Was de rode peper, snijd doormidden, haal de zaadjes eruit en snijd in kleine stukjes. Hak de cashewnoten grof.
4. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de zalm op middelhoog vuur in ongeveer 3 minuten per kant gaar. Bestrooi met peper en zout.
5. Verhit een beetje olijfolie in een wok en roerbak de broccoli en rode peper een paar minuten. Voeg de teriyaki woksaus toe en verwarm 2 minuten mee.
6. Voeg de noedels toe en schep goed om.
7. Snijd de zalm in stukken en schep door de noedels.
8. Schep de noedels op een bord en garneer met de bosui, cashewnoten en sesamzaad.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.