Personal trainer Etten-Leur: Buildingyou@home

Wil jij graag trainen met een personal trainer in je eigen omgeving of locatie naar keuze (omgeving Etten-Leur/Breda) op elk gewenst tijdstip? Dan is Building you@home het programma voor jou! Met dit programma bieden wij je de mogelijkheid om overal waar je maar wilt met je eigen personal trainer aan de slag te gaan om samen jouw doelstellingen te behalen. 

 

Personal trainer in Etten-Leur, hoe werkt dat?

Allereerst vind er een intakegesprek plaats, hierin bespreken we jouw doelen, wensen, mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast willen we van je weten wat je leuk vindt om te doen, waar je sterk in bent en wat je verwachtingen zijn van een personal trainer.

Bij ieder traject zit standaard het voedingsprogramma  '' building your health '' en training inbegrepen. Elke week vind er een weegmoment plaats en wordt je trainingsvoortgang bijgehouden. Zo kun je naast de markers die je zelf opmerkt ook zien waar je op vooruit bent gegaan. Dit helpt je weer om door te zetten en samen met ons je doelen te behalen!

 

Strenght and Conditioning:

Tijdens Strenght&Conditioning word je fysiek uitgedaagd tot het uiterste te gaan door middel van kracht-en conditietraining. Tevens zal er gewerkt worden aan je mobiliteit en coordinatie.  Elke training zal anders zijn door middel van variatie in de oefeningen, intensiteit en volume waardoor je elke training flink wordt echt uitgedaagd. Wil jij trainen met jr eigen personal fitness trainer in de omgeving van Etten-Leur? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Pads Training:

Tijdens pads training ga je samen met je trainer 1 op 1 boksen. Je leert de basistechnieken en combinaties en wordt daarnaast conditoneel erg uitgedaagd door middel van boksvarianten en hiit training. Let op; Tijdens pads training wordt er NIET gespard!

 

 

Pads power training:

Pads power training combineert het beste van beide. je gaat een deel van je training met gewichten aan de slag, het andere deel ben je bezig met bokstraining. Deze populaire combinatie brengt je binnen no-time terug in shape.

 

Je kunt een personal traject afnemen met een minimum van 10 lessen. De lessen zijn te boeken vanaf €59,95.

Heb je interesse in een leuke uitdagende training op maat? Wil jij trainen met je eigen personal fitness trainer in Etten-Leur en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op!