Buildingyou@home

Wilt u graag trainen met een personal trainer in uw eigen omgeving of locatie naar keuze, op elk gewenst tijdstip. Dan is Building you@home het programma voor u. Met dit programma bieden wij u de mogelijkheid om overal waar u maar wilt, met uw eigen trainer aan de slag te gaan om samen uw doelstellingen te behalen. 

 

Hoe ziet het traject eruit?

Allereerst vind er een intakegesprek plaats, hierin willen we kijken wat uw doelen, wensen, mogelijkheden en beperkingen zijn. Daarnaast willen we van u weten wat u leuk vind om te doen, waar je sterk in bent en wat uw verwachtingen zijn van een trainer

Bij ieder traject zit standaard het voedingsprogramma  '' building your health '' en training inbegrepen. Elke week vind er een weegmoment plaats en wordt uw trainingsvoortgang bijgehouden. Zo kunt u naast de markers die u zelf al opmerkt, ook zien waar u op vooruit bent gegaan. Dit helpt je weer om door te zetten en samen met ons nu je doelen echt eens te behalen.

 

 

Strenght and Conditioning:

Tijdens Strenght&Conditioning wordt u fysiek uitgedaagd tot het uiterste te gaan door middel van kracht-en conditietraining. Tevens zal er gewerkt worden aan uw mobiliteit en coordinatie.  Elke training zal anders zijn door middel van variatie in de oefeningen, intensiteit en volume waardoor u elke training flink wordt echt uitgedaagd.

 

Pads Training:

Tijdens pads training gaat u samen met uw trainer 1 op 1 boksen. U leert de basistechnieken en combinaties en wordt daarnaast conditoneel erg uitgedaagd door middel van boksvarianten en hiit training. Let op; Tijdens pads training wordt er NIET gespard!

 

 

Pads power training:

Pads power training combineert het beste van beide. U gaat een deel van uw training met gewichten aan de slag, het andere deel bent u bezig met bokstraining. Deze populaire combinatie brengt u binnen no-time terug in shape.

 

U kunt een traject afnemen met een minimum van 10 lessen.De lessen zijn te boeken vanaf €59,95.

Heeft u interesse in een leuke uitdagende training op maat? Neem dan nu contact met ons op!