PHP voedingcoaching Etten leur.

Als je echt aan je gezondheid wil werken is een goed voedingsschema een absolute must! Een goed voedingsschema is naar mijn inziens een programma waarbij het in eerste instantie draait om gezondheid. Daarnaast moet het iets zijn, wat je na het volgen van het traject ook iets heeft geleerd over waar jou lichaam goed op gaat en hoe je lijf reageert op bepaalde eetpatronen en voedingsmiddelen, zodat je na het volgen van een van mijn trajecten ook zelf altijd bewust aan de slag kan blijven gaan met je gezondheid. PHP doet dit, de basis van het PHP is namelijk gezondheid.

 

 

Een slank lichaam is niet per definitie een gezond lichaam, maar een gezond lichaam heeft meestal wel een goed vetpercentage en oogt dus slanker. De bovenstaande tekst komt voor mij hierbij het dichtstbij in de buurt van hoe we dit zouden kunnen doen en aanpakken.  

Met PHP, oftewel Personal Hormonal Profiling, gaan we samen goed kijken wat jou lichaam nodig heeft om weer goed in balans te komen en weer goed te gaan functioneren. Zo kan PHP naast de standaard wensen als afslanken, vet verbranden aankomen of spiermassa opbouwen ook helpen de onderstaande kwaaltjes te verbeteren of op te lossen:

  • Energieker laten voelen
  • Darmfunctie verbeteren
  • PDS klachten verminderen
  • Depressies verminderen
  • Diabetes type 2 verbeteren of zelfs oplossen
  • Schildklierfunctie ondersteunen en verbeteren.

Door samen uw gewoontes aan te passen, een persoonlijk voedingsschema opstellen, een trainingsschema op maat te maken, leefstijladviezen af te geven en gericht gebruik te maken van suppletie pakken we alle aspecten mee die van uw traject een succes kunnen maken.

 

 

 

Uw doelstelling behalen is voor mij hoe we succes kunnen meten. Tijdens een uitgebreide intake wordt deze dan ook duidelijk vastgelegd en wordt er duidelijk uitgelegd wat we er beide voor moeten doen om deze samen te behalen. Ook is het goed om ‘’ the goal behind the goal ‘’ vast te leggen, zodat van elkaar ook altijd weten waarom we dit doen en elkaar dus altijd  gemotiveerd kunnen houden.

 

Bent u ook benieuwd geworden naar hoe we dit doen, hoe het werkt of wat het u kan opleveren neem dan contact met ons op.

 

 

 

Fit Etten leur pakket: vanaf €64,95 per maand

Bij aangaan van een langere verbintenis krijg je nog een scherper tarief.

Dit pakket bevat:

- Gratis intake gesprek

- Een Meting per maand

- Voedingadvies

- Gratis trainingsschema passend bij jou hormoonprofiel.

- Supplementenadvies

- 24 uursbegeleiding tijdens je gehele traject

*  Prijzen zijn exclusief benodigde suppletie

 

Boek nu 3 maanden basisvoedingstraject voor 169,95

 

Alle bovenstaande trajecten kunnen ook in duo's worden gedaan tegen een kleine meerprijs

Heb je interesse in een van onze pakketten of wil je liever een maatwerk oplossing , neem dan vrijblijvend contact met ons op.