" Because you are the greatest project you will ever work on "

Welkom bij Building you!

 

Allereerst vinden wij het hartstikke goed dat je aan jou gezondheid wil gaan werken en wij vinden het dan ook erg leuk dat je daardoor interesse toont in ons. Maar wie zijn wij nou eigenlijk? Graag wil ik even van deze gelegenheid gebruikmaken mijzelf eens voor te stellen.

 

Ik ben Michael van Rijckevorsel, ik ben 35 jaar oud en woonachtig in Etten-Leur. Vanaf jongs af aan heb ik altijd veel interesse gehad in sport en beweging. Als kind ben ik begonnen met voetbal. Na een aantal jaar te hebben gevoetbald, merkte ik dat mijn interesse steeds meer verschoof richting contactsporten en fitness. Na een aantal jaar te hebben gekickbokst, Krav Maga, Braziliaans jiu-jitsu en tegelijkertijd altijd fitness, merkte ik dat ik het erg leuk vond om met mensen te werken en beter te maken in de vaardigheid die ze willen leren. Dit is voor mij de reden waarom ik een opleiding te gaan tot personal trainer wilde gaan doen.

 

Na wat opleidingen te hebben bekeken, heb ik besloten mijn opleidingen te volgen bij Overload Worldwide. Dat was voor mij echt de beste keuze omdat zij, net als ik vinden dat jou doel het belangrijkste is in ons traject en dat merkte je terug in de manier van opleiden en trainen. Ondertussen heb er ik mijn TOP A, TOP B, PHP en Kettebell instructor gehaald. Daarnaast ben ik gecertificeerd voor bokszaktrainingen te geven. 

 

Na het afronden van mijn cursussen heb ik een tijdje les gegeven in al het bovenstaande, bij sportscholen in Etten-Leur, Breda en Roosendaal. Tijdens mijn periode bij deze sportscholen begon de gedachte te spelen dat ik graag voor iets mezelf zou willen starten. Daaruit is Building you ontstaan.

 

Zoals elders ook al op de site vermeld staat, wil ik met Building you graag toegankelijk zijn voor iedereen. Onze slogan " because you are the greatest project you will ever work on " betekent voor mij dat wij vinden dat jij en jou doelstellingen centraal moeten staan omdat wij gaan werken met je kostbaarste bezit, namelijk uw gezondheid. Dit doen wij op een prettige en veilige manier zodat we mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Dit willen wij realiseren door echt een goed fundament te leggen om op door te bouwen.  

 

Nu dat je een beetje weet wie ik ben, zou ik ook graag meer te weten komen over jou. Gaan wij binnenkort kennismaken om te zien hoe jou doelen kunnen behalen?

 

Neem dan contact met ons op.