'' Zonder echte uitdagingen kunnen we ook geen echte resultaten behalen"

 

Welkom bij Building you!

 

Allereerst vind ik het hartstikke goed dat je op weg bent naar een gezondere levensstijl. Ik ben er van overtuigd dat wij samen een hele mooie resultaten kunnen behalen. Je hebt waarschijnlijk al gezien waar ik voor sta, hieronder wil ik u wat meer vertellen over wat ik voor u kan betekenen.

 

Ik ben expert in het geven van krachttraining. Als gediplomeerd overload trainer bestaat uw training uit de unieke trainingsmethode's van Overload worldwide. Overload worldwide is de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot de nieuwe standaard op het gebied van krachttraining. Op deze manier kan ik u dan ook uitstekend helpen met het behalen van al uw fysieke doelstellingen: Spiermassa winnen, afslanken d.m.v. Vetverbranding, spierconditie & uithoudingsvermogen maar ook snelheidstraining of explosiviteit, samen kunnen we alle kanten op. Na het ervaren van deze manier van trainen zult u al snel de verschillen ervaren, maar ook zeker zien in de spiegel.  Al uw zwakke schakels sporen we samen op en binnen no-time zult u enorme fysieke resultaten boeken. 

 

Ik ben een specialist in het opstellen van voedingsschema’s en in het geven van voedingscoaching. Dankzij de PHP methode kan ik u binnen een korte tijd een verantwoordt maar vooral gezond voedingspatroon aanleren, waarmee je na onze trajecten ook zelf mee verder kan gaan. Het hoofddoel is tenslotte u een andere leefstijl aanleren zonder dat u dingen moet laten of uw hele leven calorieen moet tellen.

Mijn specialisme ligt hierin vooral in het afslanken, verkrijgen van een betere lichaamscompositie en opbouw van spiermassa, van zowel mannen als vrouwen in elke leeftijdscategorie. Een gezond lichaam is tenslotte voor alle leeftijden.

 

Ik ben gediplomeerd kettlebell instructeur. Tijdens gebruik van de kettlebell ligt de nadruk op de techniek en kunt u ervaren waarom dit zo'n fanatische tool is op het gebied van conditie, kracht en explosiviteitstrainingen. Dankzij mijn opleiding kan ik u heel goed mee uitdagen en u absoluut tot het uiterste laten gaan.  Een echte kettlebell work out duurt ook niet langer dan 20-30 minuten waardoor hij ook ideaal is tijdens de korte Personal trainingssessies. Daarnaast is hij erg compact dus tijdens de trainingen aan huis zal u hem ook echt wel tegen komen.

 

Ik geef al jaren bokszaktraining en boxercise lessen in Etten-Leur. Ik kan u door middel van padstraining dan op conditioneel enorm uitdagen en daarnaast ook nog wel de benodigde basistechnieken bij brengen. 


Diploma’s:

Overload T.O.P Trainer A

Overload T.O.P Trainer B

PHP Practitioner

Overload Kettlebell instructor 

UFW Heavybag instructor

 

Nu weet je wie ik ben en wat ik kan. Nu hoor ik graag wie jij bent en wat jouw doelstellingen zijn.